Mensen uit de verslavingszorg, deelnemers van Kookclub-Catering, stonden in de sapkar, persten het fruit, mixten, shaketen en creëerden sappen om van te smullen.

Een klassieke verkoopwagen, maar dan verbouwd, vernieuwd en uitgerust met sapcentrifuge. Fruity Mix was een mobiel En Route project, een sapbar op wielen. Op Koninginnedag in Rotterdam, één keer per maand op een braderie of jaarmarkt, Fruity Mix was altijd onderweg. Mensen uit de verslavingszorg, deelnemers van Kookclub-Catering, stonen in de sapkar, persten het fruit, mixten, shaketen en creëerden sappen om van te smullen. Vooral in het weekend was onze sapwagen actief, want juist toen was afleiding welkom bij mensen uit de verslavingszorg.