Archief

De vele projecten van NAS En Route steunen gedeeltelijk op giften. Doneren of een sponsoractie opzetten? Kijk hiervoor op ons crowdfunding platform. Pay it Forward.
Al 25 jaar goed op weg! Terugblik op ons jubileumfeestje.
Na het succesvol afronden van een traject bij reactiveringsprojecten van NAS En Route krijgen deelnemers te kans deze opwaardse lijn voort te zetten.
NAS En Route was deze winter met een groep jonge deelnemers in Tsjechië. Een geslaagde en witte winter. Lees hier alles over de reis.
Met Peter Franken, grondlegger en eerste directeur van Stichting En Route, kijken we terug op de afgelopen 25-jaar, het jubileumfeest en het moment van afscheid.
In maart verzorgde Stichting En Route een succesvolle themaweek op het LMC Praktijkonderwijs Rotterdam-Charlois!